Otkriven stravičan detalj Schumacherovog pada na glavu!

...na skijalištu Maribel zbog čega je već sedam tjedana u induciranoj komi. No, objavili su i jedan nevjerojatni detalj.
Na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak francuski su istražitelji objavili kako neće biti krivične prijave protiv skijališta Maribel gdje je Michael Schumacher doživio stravičnu nesreću i zbog čega je već tjednima u induciranoj komi te se liječnici i dalje bore za njegov život.

No, kasnije su istražitelji novinarima podijelili detaljne informacije koje su došli u istrazi koje su dosta šokantne.

Nismo pronašli nikakav dokaz da je netko kriv za nesreću koja se dogodila. Nesreća se dogodila izvan staze, na kojoj Schumacher nije trebao bi biti', kazao je tužitelj Patrick Quincy te naglasio podatak koji je dosta interesantan, prenosi tportal.

Naime, mjesto gdje je Schumacher izgubio kontrolu te je 'katapultiran' te stijena na koju je udario glavom 'su udaljene 10,4 metara jedan od drugog te se nalaze 4,5 metara od skijaške staze'.

Prema toj informaciji Schumacher je u trenutku nesreće letio desetak metara prije nego je glavom udario u stijenu zbog čega je završio u induciranoj komi. S obzirom da su sve informacije dosad govorile kako je Schumacher vozio polako i obzirno, podatak da je prije pada letio deset metara zvuči frapantno.