ORMAR.SHOP Na novoj online platformi možete prodati svoju staru odjeću ili ju pokloniti drugima

Odjeća
Ilustracija/Unsplash

ORMAR.shop je online trgovina koja je potpuno drugačija od onih koje trenutno postoje na online tržištu.

''Mi smo manji tim ljudi, koji je pokrenuo nešto novo na BiH tržištu u svrhu pomoći u rješavanju stare odjeće koju više ne koristite'', ističi iz kreativnog tima ORMAR.shop-a.

Osamdeset posto vremena svi mi nosimo četvrtinu odjeće koju imamo u ormaru, ostalo je višak ili smo za neke komade odjeće jednostavno emotivno vezani ili čak ne stanemo u njih te romantično mislimo kako će doći vrijeme za to.

Ali, kako prolaze mjeseci, ormari ‘pucaju po šavovima’. Ormar.shop je idealno mjesto za sortiranje onoga što ne koristimo.

Na ORMAR.shop možete postaviti vaše artikle, ali također i trgovati s drugima. Nakon veoma lagane registracije i kreiranja profila, možete postaviti Vaš asortiman odjeće i obuće za žene, muškarce i djecu. Također, ovaj shop nudi i sekciju za parfeme, kozmetiku i modne dodatke.

''Ako imate nešto što u Vašem ormaru skuplja prašinu i ne planirate ni nositi ni prodati, u sekciji ‘Poklanjam’ to možete objaviti i na taj način ljudi koji su u potrebi mogu vidjeti iste i eventualno da ih usrećite, jer većinom ono što nama skuplja prašinu nekome puno znači'', navode iz ORMAR.shop-a.

Ormar.shop možete posjetiti na njihovoj web stranici, a dostupni su i na društvenim mrežama.