OPĆINSKI SUD U MOSTARU Vozaču kombija iz Slovenije određen pritvor zbog prometne nesreće u Drežnici

Drežnica prometna nesreća
hercegovina.info

Slovenskom vozaču kombija koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u Drežnici, a u kojoj je smrtno stradao vozač cisterne s kojom se kombi sudario, Općinski sud u Mostaru odredio je 15 dana pritvora. Potvrđeno je to danas iz Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) za Hercegovina.info.

"Na prijedlog županijskog Tužiteljstva HNŽ Mostar Općinski sud u Mostaru je odredio pritvor u trajanju od 15 dana B.F. (1976.) iz Slovenije. Pritvor je određen iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, budući da se radi o stranom državljaninu", rekla je glasnogovornica Tužiteljstva HNŽ Ana Rajič za naš portal.

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak 28. travnja u Drežnici, kombi slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao B.F. (1976.) je, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, prešao na suprotnu stranu ceste te izazvao direktan sudar s cisternom kojom je upravljao M.I. (64). Cisterna je od siline udarca završila u jezeru, a vozač je smrtno stradao. Njegovo tijelo nakon nekoliko sati pronašli su ronioci. Također, u kombi vozilu ozlijeđeno je osam osoba.