OKRUGLI STOL Kako riješiti pitanje naplate kvartovskog parkinga u Mostaru?

billboard Vratimo oteti parking građanima
Hercegovina.info

Udruga Bura info nastavlja svoje aktivnosti u borbi za besplatan kvartovski parking u gradu Mostaru pa tako u okviru projekta 'Vratimo oteti parking građanima' organizira javnu raspravu.

U četvrtak, 28. 9. 2023. godine Udruga Bura info organizira Okrugli stol na temu ''Kako riješiti pitanje naplate kvartovskog parkinga u Mostaru?''.

Rasprava će se održati u hotelu Bristol s početkom u 12 sati. Na javnu raspravu pozvani su vijećnici Gradskog vijeća Mostara, gradonačelnik Mostara, predstavnici Javnog poduzeća Mostar parking kao i svi građani.

Sudionici Okruglog stola bit će na raspolaganju medijima za izjave u holu hotela Bristol od 11:45 sati, poručuju iz Bure.

Za sve dodatne informacije možete se informirati putem adrese e-pošte [email protected].

billboard Vratimo oteti parking građanima

Ova aktivnost je realizirana u sklopu projekta ''Vratimo oteti parking građanima'' koji je dio šireg programa "Podrška građanima u borbi protiv korupcije" implementiranog od strane CCI uz financijsku podršku USAID. Sadržaj je isključiva odgovornost Udruge Bura info i ne mora nužno održavati stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Američkih Država.