OGLASILO SE TUŽITELJSTVO OKO NESREĆE "Puno je neprovjerenih informacija i navodnih verzija..."

OGLASILO SE TUŽITELJSTVO OKO NESREĆE "Puno je neprovjerenih informacija i navodnih verzija..."
Avaz

Tužiteljstvo Hecegovačko-neretvanske županije oglasilo se povodom stravične nesreće u kojoj je poginulo troje članova obitelji Krstić, a jedina preživjela trogodišnja kćerka nalazi se u mostarskoj bolnici nakon zadobivenih teških tjelesnih ozljeda.

"Vezano za prometnu nezgodu koja se dogodila dana 24. 9. 2022. godine, oko 20 sati, na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna-Zaton, južno od Mostara, primijećeno je da su u pojedinim medijima objavljivane razne neprovjerene informacije i navodne verzije događaja, iza kojih Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) ne stoji", kazali su.

Još uvijek nema više informacija o cijelom slučaju.

"Iz tih razloga, a zbog težine samog slučaja i tragičnih posljedica, Tužiteljstvo HNŽ obavještava javnost da poduzima sve zakonom propisane mjere i radnje, te da su naložena sva neophodna vještačenja (obdukcija tijela smrtno stradalih osoba, vještačenje tehničke ispravnosti vozila, prometno-tehnička, medicinska i ostala potrebna vještačenja), kao i da će se poduzeti i druge istražne radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti koje su dovele do ove prometne nezgode sa tragičnim posljedicama", zaključili su u svom priopćenju. 

Ovim priopćenjem nismo dobili odgovore na naš raniji upit o uzroku teške prometne nesreće koja se dogodila kao i pitanje je li Mile Doko koji je upravljao jednim od vozila sudionika nesreće imao kaznenih djela u proteklom razdoblju i je li bio osuđivan.