NOVI DETALJI IZ SRBIJE Matej je na putu za Beograd upoznao djevojku iz Hercegovine i bio s njom u kontaktu do nestanka

Matej Periš, Matej Periš, potraga, nestanak
Večernji list

Matej Periš je na putu iz Splita ka Beogradu, dan prije nego što je nestao, na jednoj benzinskoj crpki navodno upoznao djevojku iz Hercegovine, s kojom je razmijenio brojeve telefona i ostao u kontaktu do samog nestanka, javlja srpski Kurir.

Da podsjetimo, Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, a njegovi prijatelji su nestanak prijavili 31. prosinca u 18 sati i od tada se za njim traga. Mladić je, prema rekonstrukciji, bio u klubu "Gotik" u Beton hali, odakle je izašao oko 1:43 sati, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi. Kamere su snimile i kako netko pliva u rijeci, a tu je posljednji put i uhvaćen signal Periševog mobitela.

Susret na benzinskoj crpki

"Matej i njegovi prijatelji iz Splita su krenuli za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim vozilom došli u Zagreb, pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se ka Srbiji", kaže izvor Kurira.

"Navodno, oni su zastali na jednoj benzinskoj crpki kako bi natočili gorivo i tu su sreli neke djevojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih, pa su čak i razmijenili brojeve i nastavili se dopisivati cijelog tog dana.