NEVRIJEME U HERCEGOVINI Mostarski vatrogasci uklanjali stablo s ceste u južnom dijelu grada, intervencije i u Čapljini i Konjicu

nevrijeme u Mostaru,Buna,mostarski vatrogasci,Konjic,Čapljina
FENA

Nakon nevremena praćenog vjetrom koje je sinoć pogodilo južni dio Mostara, mostarski vatrogasci intervenirali su na uklanjanju stabla s ceste u naselju Buna.

Kako je potvrđeno iz Operativnog centra civilne zaštite HNŽ, akcija pilanja i uklanjanja stabla trajala je od 21:30 do 22:40 sati. Osim mostarskih vatrogasaca, u akciji uklanjanja obrušenog stabla sudjelovali su i članovi DVD Buna. Zbog ovog događaja, do uklanjanja stabla sa kolnika bio je obustavljen promet od Mostara prema Domanovićima i Stocu (i obratno).

U čapljinskom naselju Trebižat dogodila se prometna nezgoda nakon koje su nadležne službe u vremenskom periodu od 03:30 do 04:20 sati posipale kolnik pijeskom zbog izlijevanja ulja.

Nevrijeme nije zaobišlo ni Konjic, pa je tako od 20:41 do 22:20 sati u ul. Mostarska trajala akcija ispumpavanja vode uslijed jake kiše na magistralnoj cesti M-17, kod benzinske crpke ''Energopetrol''.