NEMA JE VEĆ 23 DANA Očajni otac objavio potresnu poruku povodom nestanka svoje kćeri

Ilinka Dujović

Lijepe Ilinke Dujović iz Priboja nema već 23 dana, a njezin otac svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje potresne apele kako bi okupio čitavu Srbiju u potrazi za dvadesetčetverogodišnjom djevojkom.

Kako je ovoga puta naveo, ni sam više ne shvaća odakle mu snage i volje u ovom teškom razdoblju, ali uvjeren je kako je njegova kćerka živa.

Traži bilo kakav trag

''Moja vjera i nada! Vaša podrška! Mislim da mi je samo to ostalo i to me drži ! Užasno zvuči da je ovo 22. dan, ali svaki prethodni i idući dan, ja sam isti. Kao i u ponedjeljak 12.12.2022 oko 16.45 sati. Samo jako i srcem! Danas sam sam s mojim psom išao od Ribarskog do Kamenitog ostrva na granici. Lim je tako nizak! Ne morate znati kakav je osjećaj gaziti pored Lima i ne mogu da kažem, znate zašto idem Limom. Nije moja Ika tamo! Osjećamo to i vi i ja'', napisao je jučer njezin otac.

Nesretni čovjek kaže kako je išao uzvodno rijekom Lim, tražeći bilo kakav trag u nadi da će pronaći Ilinku, međutim, i ovoga puta bez napretka. 

On je zamolio sve ljude dobre volje da mu pomognu u potrazi i obrate pažnju ako prolaze ovim terenom.

Teren je težak

''Teren je težak! Molim samo sigurne da mogu takav teren da gaze, da prolaze ovuda i da paze na sebe'', apelirao je on na građane.

Podsjetimo, Ilinka je nestala 12. prosinca po drugi put, a na sebi je imala zelenu jaknu, sivu trenirku i crne čizme. Za Ilinkom se također tragalo i 30. rujna 2022. godine kada je napustila obiteljsku kuću i nestala.

Tada je poslije više od 24 sata potrage pronađena na visu Bić iznad Priboja u lošem stanju, zbog, kako se sumnja, trovanja prouzrokovanog tabletama.