NAJAVLJENA ZA PONEDJELJAK Prosvjedna šetnja roditelja tek se treba odobriti

Djeca škola prosvjedna šetnja
Ilustracija/hercegovina.info

Hercegovački roditelji, predvođeni "Udrugom roditelja Naša djeca 2014." iz Mostara žele vratiti normalno školovanje svoje djece ne želeći prihvatiti "novo normalno". Tako je najavljena i prosvjedna šetnja za ponedjeljak 14. rujna u 18 sati. Iako za šetnju ne bi trebalo biti nikakvih problema, iz Udruge nam kažu kako istu još treba potvrditi policija. 

"Mi smo jutros dobili informaciju da ne bi trebalo biti problema što se tiče šetnje. Kontinuirano kretanje ne remeteći javni promet, nije problem. Šetnju smo najavili Kriznom stožeru HNŽ-a, Ministarstvu zdravstva i MUP-u HNŽ-a i sada čekamo odgovor od njih te se nadamo da će on u ponedjeljak ujutro biti pozitivan. Naš cilj je samo da ukažemo da se ne slažemo s određenim mjerama po kojima djeca pohađaju nastavu te da pokušamo naći neki kompromis da nam se svima olakša", rekli su za hercegovina.info iz Udruge roditelja "Naša djeca 2014."

Kažimo kako je danas Ministarstvo zdravstva HNŽ-a, zatražilo proglašenje stanja nesreće u HNŽ-u. Hoće li ta odluka, ukoliko do nje dođe, poremetiti prosvjednu šetnju ostaje nam za vidjeti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.