FOTO/VIDEO  MUP HNŽ pojačao vozni park s 23 nova automobila

MUP HNŽ
Hercegovina.info

Danas je u sjedištu MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije u Mostaru izvršena primopredaja 23 nova policijska vozila koja će biti dodijeljena i raspoređena policijskim stanicama i upravama na području Županije.

MUP HNŽ

Vozni park MUP-a HNŽ obnovljen je automobilima marke Škoda i Volkswagen. Kako je naveo ministar unutarnjih poslova HNŽ Slađan Bevanda, vrijednost automobila iznosi oko 800.000 KM bez PDV-a.

Također je najavljeno kako će uskoro biti raspisan natječaj za prijem 150 novih policijskih službenika, a do kraja godine će biti još jedan natječaj po kojem će se zaposliti još 100 osoba.

Osim toga, sve policijske stanice i uprave u županiji radit će dogradnju i rekonstrukciju, a općina Prozor - Rama dobit će novu zgradu stanice. Za tu namjenu već su osigurana sredstava u iznosu od 1,4 milijuna KM.

Radovi će se izvoditi u tri faze. Prva faza obuhvatit će zemljane radove, demoliciju i izgradnju objekta. U drugoj fazi radit će se fasada, a u trećoj fazi slijedi opremanje stanica. Procjenjuje se da će radovi koštati oko 2,6 milijuna KM.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.