ZVOG KVARA Otežani uvjeti rada u SKB Mostar, osnovna škola prelazi na online nastavu

ZVOG KVARA Otežani uvjeti rada u SKB Mostar, osnovna škola prelazi na online nastavu
hercegovina.info

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na Bijelom brijegu otežani su uvjeti rada koji su uzrokovani prestankom opskrbe vodom, poručili su za hercegovina.info iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar.

"Prema našim saznanjima u popodnevnim satima bi trebalo doći do normalizacije vodoopskrbom, a do tada će se opskrba organizirati putem vode iz cisterni. Hitni operativni zahvati će se izvoditi, dok će se sve ostalo što može
čekati prolongirati do normalizacije vodoopskrbom", naveli su u odgovoru.

I škola se mora reorganizirati

Iz Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića su javili kako zbog izmjene cjevovoda te obustavljene opskrbe pitkom vodom nisu u mogućnosti odvijati redovitu nastavu poštujući sve epidemiološke mjere.

"Stoga, od danas, 1. veljače 2021. godine, nastavni proces odvijat će se na daljinu (online), počevši od druge smjene. Nastava na daljinu odvijat će se dok se ne steknu uvjeti povratka u školske klupe, a o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni", poručili su iz ove škole.

Podsjetimo, stanovnici Bijelog brijega te ulice Bleiburških žrtava tijekom noći su ponovno ostali bez vode. Nakon što su jučer kasno popodne sa zakašnjenjem od pet sati dobili vodu, dogodio se novi kvar. Kvar se dogodio kasno noćas, a sve je eskaliralo visokim vodoskokom od nekoliko metara. Istovremeno je i SKB Mostar ostala bez vode. Djelatnici bidonima prenose vodu iz obližnje cisterne.

"Zbog kvara na cjevovodu te nepovoljnim vremenskim uvjetima, radovi se nastavljaju i danas u naselju Smrčinjaci i Bijeli Brijeg", poručili su jutros iz mostarskog Vodovoda.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.