FOTO  ZBOG URBICIDA Mostarac započeo štrajk glađu

Sead Elezović
hercegovina.info

Mostarac Sead Elezović jutros je započeo sa štrajkom glađu zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa u mostarskom naselju Brankovac. Za hercegovina.info tvrdi kako su nepropisno izdane dozvole nakon kojih su zajedničke prostorije zgrade pretvorene u stan koji je svoj prostor produžio i na zajedničko dvorište.

"Štrajk glađu zbog diskriminacije i pravnog ataka, združenog kriminala, na štetu marginalne skupine građana etažnih vlasnika stanova zgrade – suvlasnika zajedničkih dijelova zgrade i dvorišta ispod zgrade", stoji na plakatu koji je Elezović jutros izvisio na zgradu u Ulici Osmana Đikića.

Sead Elezović

Na istom je prozvao gradonačelnika Ljubu Bešlića, inspekciju, odjele za urbanizam i građenje, Zdravka Čuljka, Sanju Voloder, Marinu Deronjić, sutkinju Medihu Boškailo-Veledar, Bakira Pekušića te Maju Spužević.

Podsjetimo, Sead Elezović je za naš portal rekako kako je ratni vojni invalid, samohrani otac jedne kćerke, pritisnut golim opstankom i neriješenom imovinsko-pravnom borbom u naselju Brankovac.

Za hercegovina.info je dodao kako je morao platiti i polovinu novčane kazne koja mu je izreknuta jer nije najavio da će objesiti prvotni plakat u Fejićevoj, a plakat mu nisu vratili. Od sada ide po proceduri, pa će svaku svoju aktivnost najaviti, kao što je najavio i štrajk glađu. Isto je učinio, ali su mu gradske vlasti, kako on kaže, rekle da nisu kompetentne za takav slučaj jer se ne odvija na javnoj površini. Koliko će izdržati, ni sam ne zna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.