ZBOG ANONIMNE PRIJAVE Pitali smo FIS u Mostaru brani li svojim djelatnicima odlazak na zahod

Fis Mostar
FIS

Na adresu portala hercegovina.info danas je stigao jedan anonimni mail. U njemu se kaže kako je djelatnicima tvrtke FIS na Bišću Polju od strane vlasnika tvrtke zabranjen odlazak na zahod. Nakon dobivenog maila odlučili smo u samom FIS-u provjeriti o čemu se radi.

"Posljednjih dana bila je obavijest kako djelatnici ne smiju od 5 do 10 minuta prije kraja radnog vremena ići na zahod. Radi se o tome da se recimo radi do 15 sati, netko u 14:50 ide na zahod, tu se zadrži deset minuta, a nakon toga samo produži u garderobu gdje također postoji isti. Odnosilo se znači samo na te posljednje minute radnog vremena. Prije toga nitko ne brani odlazak na zahod. To je bilo samo u tom smislu, al eto očito to netko tumači na taj način. Zaista mislimo da ne treba pet minuta prije kraja radnog vremena ići prati ruke, pa od tuda se ići presvlačiti i pakirati za odlazak. To je samo bila poenta. Nismo zaista do sada imali primjedbe na to", objasnio je za hercegovina.info direktor FIS-a Ante Jerković.

I sama djelatnica koja nam se javila prije direktora rekla nam je.

"Ma to su gluposti. I sama sam djelatnica i nemamo nikakvih problema s tim. Ne znam kome takve ideje padaju na pamet", rekla je.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.