VIKEND U HNŽ-U Oduzeti speed i marihuna, razbojništvo u kladionici uz prijetnju pištoljem

Policija Španjolski trg
Hercegovina.info

Proteklog vikenda iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminala, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 17 prijava.

U petak oko 15 sati u redovitom obilasku grada, patrola policije PU Mostar je na Trgu 1. maja kontrolirala osobu J.K. (1987) koja je tom prilikom dragovoljno predala jednu PVC vrećicu sa sadržajem bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed.

U nedjelju oko 21.30 sati u PS Čitluk obratila se djelatnica sportske kladionice „Formula“ u mjestu Dragićina i prijavila da je nad istom izvršeno razbjništvo. Odmah su na lice mjesta izišli djelatnici policije te utvrdili da je razbojništvo izvršeno od strane dvije nepoznate maskirane osobe koje su uz prijetnju pištoljem od djelatnice otuđile novac. Upoznat Odjel kriminalističke policije i sve policijske patrole na terenu.

U nedjelju oko 22 sata patrola policije PU Konjic je u mjestu Luke izvršila kontrolu osobe u parkiranom vozilu „Fiat Bravo“. Za upravljačem vozila se nalazio B.J.(1978), a kao suvozač H.J. (1985), oba iz Konjica. Tom prilikom B.J. je dragovoljno predao jedan smotuljak sa zeljastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

U nedjelju oko 18.10 sati u Ulici kneza Višeslava u Mostaru dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali D.T. (1974) s parkiranim vozilom „VW Golf“, B.P. (1965) s parkiranim vozilom „Schiroco“, T.K. (1988) s parkiranim vozilom „Škoda Rapid“ i D.J.(1963) iz Čitluka sa vozilom „Mercedes“.