VEČERAS NASTAVAK PROGRAMA Mostar uz Željka Joksimovića ušao u Novu godinu

Željko Joksimović uveo Mostarce u 2024. godinu
Fena

Regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović uveo je Mostarce i desetke tisuća gostiju u Novu 2024. godinu sa svojim novim hitom, a njegovim novogodišnjim poklonom publici- „1000 žena“.

Točno u ponoć na pozornicu se pridružio i gradonačelnik Mostara dr.Mario Kordić sa svojim savjetnikom Marinom Čuljkom. Uz prizor spektakularnog vatrometa i zajedničku zdravicu, sugrađanima i gostima, zaželio je sve najljepše u 2024. godini.

„Puno zdravlja, sreće, veselja, svega onoga što želite sebi, želim i ja vama. Dopustite mi jedan mali luksuz da podijelim s vama što je moja želja u 2024. Naime, želim svima nama koji volimo ovaj grad, a beskrajno ga volimo, da ovaj grad bude grad sreće, veselja, suživota, tolerancije i upravo ovo što večeras živimo sa svima, želim da to bude svakodnevica. Želim da ovaj grad rješava probleme u dijalogu, na način da pametni ljudi sa znanjem i marljivim radom rješavaju probleme ovog grada. Nadam se da ćete svi zajedno sa mnom biti svjedoci te priče i da ćete mi pomoći da ostvarimo sve želje ovog grada, da Mostar bude za primjer i uzor svim gradovima svijeta“, kazao je Kordić.

Doček Nove godine odvijao se na pozornici uz Šetalište Nikole Šubića Zrinskog. Program je pod voditeljskom palicom Bojana Beribake, glumca dubrovačkog Kazališta Marin Držić, započeo u 20 sati uz hitove DJ Mayera, nakon čega je atmosferu zagrijavala širokobriješka mlada pjevačica Antoniette Čerkez. Vrhunac večeri bio je nastup Željka Joksimovića u čijim je hitovima publika uživala do jedan sat nakon ponoći.

Ovim dočekom Mostar je potvrdio status najpoželjnije destinacije kojoj teži posljednje tri godine.

Program se nastavlja i večeras reprizom dočeka Nove godine u kojoj će publiku zabavljati poznati mostarski pjevač Ivo Jurić uz pratnju benda Zadnja šansa, a prije njega od 20 sati nastupit će grupa Gabriel.