U šetnji Mostarom sreli smo poznato lice s tv ekrana

Ćamila Mičijević Mostar
Hercegovina.info

Šetnja po kiši ulicama Mostara dovela nas je do osobe koju smo do jučer gledali putem tv ekrana, te su se mnogi radovali zajedno s njom.

Na Španjolskom trgu, fotoreporter portala Hercegovina.info je susreo Ćamilu Mičijević, rukometašicu reprezentacije Hrvatske. Ona je bila u šetnji s ocem, te je rado pristala na nekoliko fotografija kako bi se zabilježio trenutak i uspomena.

Mičijević, kao dio ekipe rukometne reprezentacije Hrvatske na Europskom prvenstvu koje je održano u Danskoj, osvojila je brončano odličje, ali osvojila je priznanje kao najbolji strijelac hrvatske reprezentacije na EP.

Ćamila Mičijević Mostar

Mičijević je u Mostar stigla prije dva dana. "Mi smo uz nju bili i kada je bila najlošija, a uz nju smo i sada kada je najbolja. Ako Bog da, bit će i dalje najbolja ne bude li nekakvih neplaniranih ozljeda", kazao je u razgovoru za portal Hercegovina.info njen otac Mujo.

Nakon kratkog predaha u Mostaru, Ćamila se vraća u Francusku jer već početkom siječnja sa tamošnjom ekipom treba odraditi zaostalu utakmicu u domaćem prvenstvu, a odmah poslije toga dolaze utakmice u Ligi prvaka. Što drugo, nego poželjeti joj sreću i obilje zdravlja.