FOTO  U Mostaru se otvara prva niche parfumerija u Hercegovini

Niche parfemi, Mostar, Luxury parfumerija, Lucijan Petrina, SPC Orca

Mostar će uskoro biti bogatiji za jednu uistinu posebnu priču. Naime, svoja vrata uskoro otvara parfumerija LUXURY, prva niche parfumerija u Hercegovini.

O kakvom pothvatu se radi najbolje ilustrira popis brendova koji će biti zastupljeni. Radi se mahom o najluksuznijim i najcjenjenijim imenima iz svijeta niche parfema, kao što su Clive Christian, Puredistance, Fragrance du Bois, Histoires de Parfums, Ormonde Jayne, Parfums de Marly, Electimuss, Initio, Affinessence, itd.

Niche parfemi, Mostar, Luxury parfumerija, Lucijan Petrina, SPC Orca

I dok je komercijalne dizajnerske parfeme moguće pronaći na svakom koraku, niche parfemi i dan-danas predstavljaju nešto doista posebno i unikatno. Pravilo je da se gotovo uvijek proizvode ručno, pažljivo birajući isključivo esencije najbolje kvalitete i dostupni su u limitiranom broju. Niche parfemi su sinonim za luksuz, eleganciju, kvalitetu i profinjenost.

Iza svakog niche parfema stoji imenom i prezimenom jedna osoba, vrhunski parfumer, a sve je popraćeno neopisivim dizajnom boca i pakiranja, koji niche parfeme čine nevjerojatnim izborom poklona kojim ćete sigurno usrećiti drage osobe, poslovne partnere, a zašto ne i sami sebe.

"Prvi smo u Hercegovinu uspjeli dovesti više od 20 ovako moćnih brendova na jedno mjesto i zbog toga smo iznimno ponosni. Svi ljubitelji parfema znaju što niche parfemi predstavljaju i presretni smo što će naša parfumerija moći ponuditi ono najbolje od najboljega", kaže vlasnik Lucijan Petrina.

Niche parfemi, Mostar, Luxury parfumerija, Lucijan Petrina, SPC Orca

Luxury parfumerija nalazit će se na adresi Kneza Višeslava 59, preko puta SPC Orca u Mostaru, a svečano otvaranje zakazano je za subotu, 27.11. u 13 sati. A osim u samoj parfumeriji, kupci će kompletnu ponudu moći pregledati te naručiti i putem modernog webshopa, koji će biti pušten u javnost u trenutku samog otvaranja parfumerije.

Za sve one kojima je važno lijepo mirisati, ovo je jedna od najboljih vijesti ove godine…