FOTO  U Mostaru se otvara prva niche parfumerija u Hercegovini

U Mostaru se otvara prva niche parfumerija u Hercegovini

Mostar će uskoro biti bogatiji za jednu uistinu posebnu priču. Naime, svoja vrata uskoro otvara parfumerija LUXURY, prva niche parfumerija u Hercegovini.

O kakvom pothvatu se radi najbolje ilustrira popis brendova koji će biti zastupljeni. Radi se mahom o najluksuznijim i najcjenjenijim imenima iz svijeta niche parfema, kao što su Clive Christian, Puredistance, Fragrance du Bois, Histoires de Parfums, Ormonde Jayne, Parfums de Marly, Electimuss, Initio, Affinessence, itd.

I dok je komercijalne dizajnerske parfeme moguće pronaći na svakom koraku, niche parfemi i dan-danas predstavljaju nešto doista posebno i unikatno. Pravilo je da se gotovo uvijek proizvode ručno, pažljivo birajući isključivo esencije najbolje kvalitete i dostupni su u limitiranom broju. Niche parfemi su sinonim za luksuz, eleganciju, kvalitetu i profinjenost.

Iza svakog niche parfema stoji imenom i prezimenom jedna osoba, vrhunski parfumer, a sve je popraćeno neopisivim dizajnom boca i pakiranja, koji niche parfeme čine nevjerojatnim izborom poklona kojim ćete sigurno usrećiti drage osobe, poslovne partnere, a zašto ne i sami sebe.

"Prvi smo u Hercegovinu uspjeli dovesti više od 20 ovako moćnih brendova na jedno mjesto i zbog toga smo iznimno ponosni. Svi ljubitelji parfema znaju što niche parfemi predstavljaju i presretni smo što će naša parfumerija moći ponuditi ono najbolje od najboljega", kaže vlasnik Lucijan Petrina.

Luxury parfumerija nalazit će se na adresi Kneza Višeslava 59, preko puta SPC Orca u Mostaru, a svečano otvaranje zakazano je za subotu, 27.11. u 13 sati. A osim u samoj parfumeriji, kupci će kompletnu ponudu moći pregledati te naručiti i putem modernog webshopa, koji će biti pušten u javnost u trenutku samog otvaranja parfumerije.

Za sve one kojima je važno lijepo mirisati, ovo je jedna od najboljih vijesti ove godine…