TREĆI DAN ZAREDOM Ozlijeđen još jedan pješak u Mostaru

prometna nesreća, pjesak, prometna nesreća, pjesak, Pješakinja
Hercegovina.info

Danas u popodnevnim satima u Ulici biskupa Čule u Mostaru dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Naime, do nesreće je došlo kada je osobni automobil Clio, kojim je upravljala D.K. (1978.). udario pješaka M.A. (1994.)

Na mjesto nesreće po odmah je stiglo vozilo Hitne pomoći koje je ozlijeđenog prevezlo u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar na dalje ukazivanje liječničke pomoći. Kako je večeras potvrđeno za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije pješak je na sreću prošao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Zbog ove nesreće u navedenoj ulici došlo je do velikih gužvi, a očevid su na mjestu nesreće obavili službenici Policijske uprave Mostar.

Podsjetimo, ovo je već treći dan u nizu da su u Mostaru ozlijeđeni pješaci.

U ponedjeljak 23. svibnja u Splitskoj ulici osobni automobil Mazda kojim je upravljao M.M. (1988.) je udario pješakinju na pješačkom prijelazu, te je ona prebačena u bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći. Kako je kasnije potvrđeno za Hercegovina.info iz Odjela za odnose s javnošću SKB Mostar,  pješakinja M.S. (1945.) je nakon obrade puštena na kućno liječenje.

Jučer, 24. svibnja, u mostarskoj ulici Stjepan Radić došlo je do prometne nezgode u kojoj je također jedna osoba ozlijeđena. U ovoj nezgodi sudjelovali su osobni automobil Ford i jedna osoba u svojstvu pješaka. Za upravljačem vozila je bio S.O. (1958.), a u svojstvu pješaka ženska osoba M.K. (2002.).

Kako smo mogli vidjeti na mjestu nezgode pješakinja je oborena na pješačkom prijelazu te je vozilom hitne pomoći prebačena u bolnicu gdje su joj prvobitno konstatirane lakše tjelesne ozljede, a nakon dodatnih pretraga kod ozlijeđene osobe utvrđene su teške tjelesne ozljede, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Tri dana, tri ozlijeđena pješaka. Ovo je sigurno poziv svima u prometu na dodatni oprez kako ne bi došlo do većih tragedija.