Tijekom blagdana Dom zdravlja Mostar neće vršiti testiranja na koronavirus

Dom zdravlja Mostar
hercegovina.info

Iz Doma zdravlja Mostar danas su priopćili kako tijekom nadolazećih blagdana neće vršiti testiranje na koronavirus.

"Povodom nadolazećih blagdana i praznika, željeli bismo Vam uputiti određene informacije i savjete. Ljubazno Vas molimo da nadolazeće blagdane provedete u krugu svoje obitelji te da smanjite sve nepotrebne kontakte kako biste minimizirali mogućnost infekcije. Vrlo je izvjesno kako će nakon svih praznika i blagdana doći do uvećanja broja oboljelih, bit će otežan i usporen pristup zdravstvenoj zaštiti te iz tih razloga Vam toplo savjetujemo da u narednim tjednima povećate oprez i čuvate se kako bismo svi zajedno ugodnije ispratili ovu tešku godinu", priopćili su iz Doma zdravlja Mostar te objavili i nekoliko organizacijskih informacija.

  1. 1. Dom zdravlja Mostar neće obavljati uzorkovanje (testiranje) na SARS CoV-2 25, 26. i 27. prosinca.
  2.  
  3. 2. Ako bi Vam bila potreba za zdravstvenom uslugom, navedenih datuma možete pozvati na broj dežurne ambulante 036-335-549 od 8 do 12 sati. Iza 12 sati možete pozvati Hitnu pomoć na broj 124.
  4.  
  5. 3. Febrilni punkt (Izolatorij) će raditi svaki dan od 7 do 13 sati gdje će se COVID pacijenti obrađivati na preporuku liječnika iz dežurne ambulante (stavka 2). Iza 13h će Hitna pomoć preuzeti hitno zbrinjavanje COVID-19 pacijenata.
  6.  
  7. 4. Ponedjeljak, 28. prosinca je redoviti radni dan.
  8.  
  9. "Želimo Vam sve najljepše, ponajprije puno zdravlja. Svim zdravstvenim djelatnicima izražavamo duboko poštovanje za trud i brigu u prošloj godini, zaista ste heroji modernog doba te Vam želimo u narednim danima malo mira, odmora i veselja sa svojim najbližima, poručili su iz Doma zdravlja Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.