Što poduzetnici očekuju od mostarskih izbora

Mostar
hercegovina.info

Već deset godina Asocijacija poduzetnika Hercegovine neumorno pokušava biti pokretačem novih trendova u ekonomiji, ali i u onim područjima društvenog života koja su od prioritetnog značaja za samoodrživo i razvojno orijentirano funkcioniranje čitave zajednice.

S obzirom na prirodu i ciljeve svoga djelovanja, APH poručuje kako s pravom očekuje promjenu trendova u gospodarskoj sferi nakon održavanja izbora za gradsko vijeće Grada Mostara, odnosno uspostave nove gradske vlasti, s kojom će pokušati partnerski surađivati.

Kako bi pokazali dobru volju i podijelili ideje s potencijalnim budućim vijećnicima, članovi Upravnog odbora APH proteklih su se dana sastali s predstavnicima nekoliko političkih stranaka ili koalicija, želeći ukazati na značaj stvaranja pozitivnog privrednog okruženja, privlačnog i isplativog investitorima, na dobrobit čitave zajednice.

"Ističemo prije svega da je odziv političkih stranaka koje je Asocijacija kontaktirala bio stopostotan, a također se i APH sa svoje strane odazvala svima koji traže dijalog, partnerstvo, uspostavu ili proširenje međusobne suradnje, ponajviše u oblastima gospodarstva, urbanizma, prometne i komunalne infrastrukture te drugih važnih područja društvenog djelovanja koja mogu doprinijeti razvoju grada i regije u cjelini.

Bez obzira na političke ciljeve i profile stranaka s kojima smo se sastajali, imali smo jedinstvene i transparentne teme za razgovore, poručuju članovi Upravnog odbora APH.

Uz nadu da će nakon održavanja izbora za gradsko vijeće Grada Mostara ubrzo doći i do formiranja nove gradske administracije, Asocijacija poduzetnika Hercegovine poručuje kako želi partnerski sudjelovati u izgradnji društva u kojem će ljudi željeti raditi i živjeti, u kojem će se osjećati perspektivno i zaštićeno te na taj način vraćati sjaj naširoko poznatom brendu Mostara, koji je neprocjenjiv i jedino je potrebno vratiti mu puni sjaj i prepoznatljivost".