RTV Herceg Bosne donosi priču o najboljem strijelcu Premijer lige u povijesti: Legendarnom Santosu Lagu Wagneru

Wagner Lago Santos , Wagner Lago, wagner, NK Široki Brijeg, rtv herceg bosne, Wagner Santos Lago

Večeras, četvrtak 28.11. na programu Televizije Herceg Bosne od 21.45 možete pogledati novo izdanje emisije Portret prvaka. U emisiji ćemo predstaviti legendarnog nogometaša i najboljeg strijelca u povijesti Premijer lige BiH Santosa Laga Wagnera.

Popularni Brazilac ostavio je veliki trag u Nogometnom klubu Široki Brijeg u čijem je dresu postigao skoro 150 pogodaka računajući prvenstvo i kup BiH te nastupe u europskim klupskim natjecanjima. Popularni " Waga" govori kako je došao u BiH nogomet, te o svoje dvije sezone na Mokrom docu u Posušju.

Ekipi Televizije Herceg Bosne govori zašto nikad nije nastupio za BiH reprezentaciju kao njegov brat Ricardo Bajano koji ga je doveo u BiH nogomet. Santos Lago također je podijelio iskustva o tome zašto nikad nije napustio redove Širokog Brijega, koji su mu treneri i suigrači ostali u sjećanju, te kako se snalazi u ulozi trenera kadeta u Nogometnom klubu Široki Brijeg.

O Wagneru u emisiji govore njegovi nekadašnji suigrači i prijatelji. Reprizu emisije Portret prvaka možete pogledati u nedjelju u 21.45.

Urednik i voditelj emisije Portret prvaka je Albert Pehar.