Raspisan natječaj za plaćene stručne prakse u inozemstvu

IAESTE Mostar, Natječaj, studenti

Studentska organizacija IAESTE Mostar raspisala je natječaj za plaćene stručne prakse u inozemstvu koji je otvoren do 08. prosinca 2019. godine. Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti i studenti koji su u ovoj godini završili svoj studij na sljedećim fakultetima: - Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike - Građevinski fakultet - Farmaceutski fakultet - Ekonomski fakultet - Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet - FPMOZ, smjerovi: Matematika, Fizika, Informatika, Kemija, Biologija, Geografija, Znanost o okolišu, Turizam i zaštita okoliša - Filozofski fakultet: Engleski jezik, Njemački jezik, Arheologija Prijaviti se možete online putem linka.

Datumi i mjesto održavanja prezentacija gdje će naši članovi predstaviti program i odgovoriti na sva vaša pitanja:

- Ekonomski fakultet (sala 111) • srijeda, 27.11. u 12:00h

- Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti (kampus Rodoč, učionica 019) • četvrtak, 28.11. u 12:30h

- Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike (D104) • srijeda, 04.12. u 16:00h

 

Također na natječaj se mogu prijaviti i studenti Univerziteta Džemal Bijedić i svih ostalih visokoobrazovnih ustanova koje djeluju na širem području Mostara.

Želimo napomenuti kako su sve prakse plaćene i vezane za područje studija studenta koji se prijavljuje. Iskustva studenata koji su bili na praksama u inozemstvu možete pročitati na našoj Facebook stranici (iaeste.mostar). Nadamo se da će upravo ova iskustva potaknuti da iskoristite ovu priliku, prijavite se i steknete dodatna znanja, usavršite svoje vještine, upoznate nove ljude, kulture i običaje i doživite jedno nezaboravno iskustvo.