VIDEO  Prijatelji iz škole priredili doček Lani Pudar, emotivna razrednica održala govor

Lana Pudar
Screenshot

Mlada mostarska plivačica Lana Pudar sa Svjetskog prvenstva u Izraelu donijela je dvije zlatne i jednu srebrnu medalju. Lana je svjetska prvakinja postala u disciplinama na 100 i 200 metara delfin, dok je srebrno odličje Lana osvojila u disciplini 50 metara delfin.

U prvoj osvojenoj medalji Lana je čak i oborila i rekord svjetskih juniorskih prvenstava.

Danas se Lana u Mostaru vratila svojim školskim obavezama, a njezini prijatelji iz školskih klupa Druge mostarske gimnazije. Učenici su napravili špalir i priredili tortu ispred škole, a zasvirao je i veliki hit grupe Colonia "Svijet voli pobjednike".

Sadržaj se učitava...

"Kada smo prošli put napravili doček Lani povodom osvajanje jedne medalje, ja sam joj rekla da je ona u moru sivila svjetlost. Danas joj to ponavljam, sivilo nam je ostalo isto, nadam se da nije tamnije, a ona je jača svjetlost nego je bila tada. Danas sigurno ne postoji dom u ovoj zemlji kojeg ta svjetlost nije obasjala ovih dana", rekla je Lanina razrednica.

"Poželjela samo joj tada da bude i nekakva zvijezda vodilja i putokaz svim mladim ljudima i da im dokaže da je uspjeh moguć i onda kada se čini da to nije moguće. Ona je to pokazala ponovno. Zato joj danas kažem, hvala u ime svih nas, u ime svih onih koje je obradovala svojim uspjesima. Hvala u ime svih onih kojima krene suza kada čuju himnu, kada se ona ponosno stane na pobjednički tron. Hvala u ime onih koji nemaju priliku da joj to kažu, a sigurno bi željeli. Lijepa, skromna, vrijedna, naša, a svakako svjetska", dodala je emotivna razrednica Edina Ćomić.