POTRAGA Nestala djevojka iz Mostara je Sara Vučić

Sara Vučić
Privatni album

Djevojka iz Mostara čiji je nestanak jučer Policijskoj upravi Mostar prijavio njezin brat je 16-godišnja Sara Vučić. Potvrdio je to za naš portal i njezin otac koji je objavio apel na svojim društvenim mrežama, svim onima koji posjeduju bilo kakvu informaciju da mu se jave.

"Molim vas dijelite. Nestala je moja kćerka Sara (16) prije dva dana u Mostaru. Molim sve dobre ljude da me, ako imaju bilo kakvu informaciju, obavijeste na broj 063/417-071", napisao je.

"Nadamo se uz Božju pomoć i dobre ljude da će se Sara pronaći. Mi smatramo kako je ona tu u Mostaru, budući da je sa sobom uzela i neke osobne stvari", rekao je otac nestale djevojke za Hercegovina.info", te dodao:

Sara Vučić

"Ja i supruga smo pod koronom i oboje smo u izolaciji tako da je to razlog iz kojeg je naš sin prijavio nestanak naše kćeri. Zbog toga nam sve ovo skupa jako teško i stresno", rekao je Sarin otac Dražan Vučić koji nam je dao i dozvolu za objavu fotografije, a sve s ciljem da se Sara što prije pronađe.

On je dodao kako se Sara od kuće udaljila u svjetloplavim farmericama, crnoj jakni i crnim tenisicama.

O nestanku mlade djevojke jutros se oglasio i MUP Hercegovačko-neretvanske županije.

“26.10.2021.godine, u 17:50 sati, u Ppolicijsku upravu Mostar obratio se A.V. (2002.) iz Mostara, nastanjen u ul. Bleiburških žrtava, i prijavio nestanak svoje malodobne sestre S.V. (2005.) koja je otišla od kuće 25.10.2021. godine oko 13:30 sati. Poduzimaju se potrebne mjere i radnje”, navodi se u priopćenju MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije. Iz policije, budući da se radi o maloljetnoj osobi u ovom trenutku ne mogu dati više detalja", priopćeno je.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.