FOTO  Pojačana nazočnost policije na ulicama Mostara

Policija
Hercegovina.info

Nakon jučerašnjih sukoba koji su izbili u Mostaru između navijačkih skupina mostarskih gradskih rivala, danas je u Mostaru tijekom cijelog dana bila pojačana nazočnost policije na ulicama.

Duž Bulevara i nove gradske magistrale dežurale su patrole, kako ne bi došlo do nekog novog obračuna. Na sreću toga danas nije bilo.

Podsjetimo, policija je tijekom dana uhitila šest osoba koje su sudjelovale u obračunu. Potvrdio je to za Hercegovina.info glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije. On je dodao kako policija radi na utvrđivanju identiteta ostalih izgrednika iz jučerašnjeg sukoba.

Epilog istog je teško ozlijeđeni 19-godišnji mladić E.P. (2002.) koji je zadobio teške ozljede glave te se nalazi u SKB Mostar.

"Stanje pacijenta je bez značajnijih promjena, i dalje je životno ugrožen. Hospitaliziran je na Odsjeku za neurokiruršku anesteziju s jedinicom intenzivnog liječenja", rekli su iz Odjela za odnose s javnošću mostarske bolnice za Hercegovina.info.

Dodajmo kako je sukob kulminirao zbog navijačkog grafita na križanju ulica Aleksa Šantić/Tvrtka Miloša, Mile Budaka i kardinala Stepinca (kod nekadašnjeg hotela 'Ero').

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.