ODVJETNIK PRETUČENOG MOSTARCA "Moj klijent nije sudjelovao u subotnjim neredima u Mostaru"

ODVJETNIK PRETUČENOG MOSTARCA "Moj klijent nije sudjelovao u subotnjim neredima u Mostaru"
Screenshot

Odvjetnik Slavena Blaževića, koji je 10. travnja brutalno pretučen od strane dvojice policajaca pred njegovim kućnim pragom, Marijo Miletić, danas je poslao priopćenje medijima u kojima navodi kako njegov klijent nije sudjelovao u subotnjim neredima koji su se dogodili u Mostaru, što brojni pokušavaju iskoristiti kako bi 'amortizirali' događaj njegovog premlaćivanja kaže Miletić.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Poštovani, obraćam Vam se kao punomoćnik mog klijenta Slavena Blaževića iz Mostara, a vezano za događaje koji su se dogodili u subotu navečer 24.04.2021. godine u mjestu Donja Mahala u Mostaru. Moj klijent Slaven Blažević, a i ja kao njegov punomoćnik ostali smo zatečeni nakon što su pojedini mediji kao i veliki broj pojedinaca putem društvenih mreža objavili fotografiju neke osobe i istu izravno počeli povezivati sa Slavenom Blaževićem te ispod iste stavljali krajnje neugodne i nesuvisle komentare, a da prije tih objava uopće nisu provjerili da li se zaista radi o osobi pod imenom Slaven Blažević odnosno da su to učinili bez provjere identiteta osobe s fotografije. Odgovorno tvrdim da osoba s fotografije nema apsolutno nikakve veze s mojim klijentom, a što je potpuno jasno i vidljivo jer između navedenih osoba nema nikakve sličnosti, a što je lako provjerljivo", ističe Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon ovakvih objava, obavio sam razgovor sa Slavenom koji još uvijek radi medicinske pretrage nakon što je brutalno pretučen u subotu navečer 10.04.2021. godine Od strane dvojice suspendiranih djelatnika PU Mostar i odlučio sam u dogovoru s njim, objaviti ovaj demanti i da na takav način pokušam bar umanjiti štetu koja se očigledno namjerno i ciljano čini u odnosu na mog klijenta Slavena Blaževića", dodaje.

"Meni kao čovjeku i odvjetniku nije jasno zašto bi se bilo koga bez ikakve provjere, pa također i mog klijenta uopće dovodilo u bilo kakvu vezu s nekom sasvim drugom osobom koja se nalazi na fotografiji ali je očito da se od strane pojedinih medija i grupa želi skrenuti pažnja u nekom drugom smjeru, a sve kako bi se "pokušalo amortizirati" ono što je njemu učinjeno dana 10.04.2021. godine na kućnom pragu i što je općepoznato široj javnosti. Ovakvim postupanjem i iznošenjem neistina da se na fotografiji kao sudionik nereda nalazi Slaven Blažević gdje se ispod tih objava, isti opisuje kao "nevinašce" te gdje se dalje navodi da treba "policiji pustiti da radi svoj posao zbog takvih osoba" očito je samo jedno, a to je da se mog klijenta Slavena Blaževića označava kao METU i da ga se želi označiti kao negativca, a što ne odgovara istini", ističe odvjetnik Miletić.

"Prednje ističem i apeliram da se ovakve objave povuku te da svi oni koji su iznijeli neprovjerene i netočne navode, bezuvjetno opovrgnu tj. demantiraju, a sve kako bi se zaustavio očiti medijski linč koji se prije svega provodi putem društvenih mreža i koji kao takav bi u odnosu na mog klijenta mogao imati teške i nesagledive posljedice. Iako do sada nismo željeli previše izlaziti u medije na ovakve neto&ne i zlonamjerne objave se mora reagirati, a sve iz razloga da se zaustavi očito organizirana ''hajka" protiv mog klijenta koji s događanjima koja su se zbila u subotu navečer nema apsolutno nikakve veze. U iskrenoj nadi da ćete izvršiti objavu ovog demantija unaprijed se zahvaljujem u svoje osobno ime i u ime Slavena Blaževića koji, ponavljam još jedanput, sa svim navodima koji su objavljeni nema apsolutno nikakve veze", zaključio je odvjetnik Slavena Blaževića Marijo Miletić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.