NOVI NATJEČAJ Ostaje li dr. Mario Kordić ravnatelj Doma zdravlja Mostar?

Dom zdravlja Mostar, dr. Mario Kordić
hercegovina.info

Dom Zdravlja Mostar raspisao je natječaj za izbor i imenovanje novog ravnatelja. Ovo je već drugi natječaj za ravnatelja u samo tri mjeseca. Natječaj je raspisan 10. rujna i rok za podnošenje prijava je 15 dana.

Kako se u istom navodi novi ravnatelj mora imati završen medicinski fakultet ili stomatološki fakultet odnosno farmaceutski-biokemijski fakultet i jednu od specijalizacija iz okvira djelatnosti Doma zdravlja ili završen medicinski fakultet sa specijalizacijom iz socijalne medicine, organizacije i ekonomike zdravstva. Ako se u domu zdravlja pruža specijalističko-konzultativna zdravstvena zaštita,  ravnatelj može biti i osoba sa specijalizacijom iz oblasti specijalističko-konzultativne zdravstvene zaštite koja se pruža u domu zdravlja.

Također novi ravnatelj mora imati radno iskustvo od najmanje pet godina u struci, posjedovati znanje iz zdravstvenog menadžmenta, dostaviti Program rada i razvoja Doma zdravlja Mostar za mandatni period od četiri godine.

V.d. ravnatelja Doma zdravlja Mostar obnaša dr. Mario Kordić, a hoće li i dalje ostati na ovoj funkciji ostaje nam za vidjeti.