Nedopustivo povećanje cijene vode u Mostaru

JP Vodovod koje se zbog nagomilanih dugovanja nalazi u teškoj situaciji svoj izlaz iz problema je pronašla kroz povećanje cijene kubika vode za 0,28 KM što mi kao Klub vijećnika smatramo nedopustivim.

''Nepopularno i nepravedno podizanje cijene vode i to ironično baš danas, na svjetski dan voda zbog kojih će kao i obično ispaštati samo građani Mostara, Narodna stranka Radom za boljitak nikada neće podržati.

JP-u Vodovod Mostar smo dali konkretan prijedlog da kroz smanjenje gubitaka unutar mreže koji nisu zanemarivi može rješavati i sanirati dio dugovanja, no za to nije bilo dovoljno sluha'', izjavio je Milenko Paunovski, vijećnik Narodne stranke Radom za boljitak u Gradskom vijeću Mostara.

Nemoguće je prihvatiti činjenicu kako je unatoč teškoj ekonomskoj situaciji u kojoj se nalazi većina građana, te velikoj nezaposlenosti netko ipak odlučio da je povećanje cijena radikalan potez, te upozoravamo čelnike Mostara da dobro razmisle o posljedicama ovoga poteza, jer je konstantno lomljenje tuđih problema preko leđa naših građana postalo uobičajena praksa u Mostaru.