NAKON POBJEDE NA SUDU Predsjedniku sindikata SKB-a izdušene gume na automobilu

Zdravstveni djelatnici anić
hercegovina.info

Nakon što je sudskom odlukom blokiran, danas se ponovno nastavlja generalni štrajk zdravstvenih djelatnika HNŽ-a. Rezultat je to jučerašnje odluke suca Općinskog suda u Mostaru koji je donio rješenje o poništenju navedene odluke, što znači da zdravstveni djelatnici već sutra kreću u novi štrajk.

Slučajno ili ne, istog dana je predsjednik sindikata SKB Mostar, Ivica Anić, zatekao izdušene gume na svom automobilu. Za hercegovina.info je jutros kratko kazao kako se privatno nije nikome zamjerio: "Živim uobičajeni obiteljski život na relaciji kuća - posao, ali ovo sigurno nije slučajno."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sindikati su i putem Facebook izrazili punu podršku predsjedniku:
"Neće nas pokolebati pokušaji zastrašivanja, razno raznih smicalica, i prijetnji. Svaki vaš pokušaj u tome nam daje motiv i snagu da se još odlučnije borimo. A svako vaše zastrašivanje, oštećivanje naše privatne imovine bit će javno i medijski popraćeno i prijavljeno policiji", poručili su.

Pokušaji unošenja straha među zdravstvene djelatnike sigurno ih mogu samo dodatno ojačati u svojim legitimnim nastojanjima, što je u konačnici potvrdio i sam Općinski sud. Generalni štrajk zdravstvenih djelatnika se nastavlja već danas, a Anić je kratko najavio i aktivnosti koje slijede: "Nakon blagdana nas očekuje najveća prosvjedna šetnja do sada, a svoja prava ćemo tražiti ispred zgrade Vlade HNŽ-a".

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.