FOTO/VIDEO  Moto mrazovi i mrazice prodefilirali Mostarom

moto mrazovi
Hercegovina.info

Ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima, danas je u Mostaru organizirana motociklijada mrazova i mrazica.

Na Badnjak s početkom u 12 sati okupili su se na Rondou, a kako su ranije kazali organizatori, pozvani su svi koji žele osjetiti čari blagdanskog duha.

moto mrazovi

Tradicionalno u crvenom ruhu prodefilirali su kroz grad na Neretvi. Kolona moto mrazova i mrazica išla je s Rondoa, kroz Liska ulicu, Novom gradskom magistralom, Titovom ulicom, kroz trg Musala i Španjolski trg, kroz Centar 2, Avenijom (kralja Tomislava) do 'Spajalice', te je prednovogodišnji đir završio tamo gdje je i započeo, na Rondou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ovaj događaj nas službeno okuplja već treću godinu za redom iako to neslužbeno seže već duži niz godina. Skupljamo se da bi razveselili mališane i samim time poboljšali sliku grada Mostara i pokazali da bajkeri nisu opasni, nego ljudi dobrog srca koji su uvijek spremni pomoći svojim sugrađanima i na svoj način unijeti veselje među sve stanovnike grada", rekao je član Organizacijskog odbora Marko Knježević za Hercegovina.info.

Cilj je ističe pokazati ljepšu sliku grada.

"Ovdje nema nacija, nema vjere, ovdje su svi klubovi iz Mostara i okolice s jednim ciljem, da razvesele djecu ovoga grada i pošalju ljepšu sliku Mostara, te pokažu da je ovaj grad živ, da živi i da se nešto događa" kazao je Knježević.

Dvotočkaši su bili prepuni darova za one najmlađe kojima su izmamili osmijeh na lica.

moto mrazovi

Nakon defilea svi bajkeri su ostali na čašici čarobnog napitka.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.