FOTO/VIDEO  MOSTARSKI ADVENT Crvena jabuka i raja zapjevali stare hitove, a prisjetili se i Kemala Montena

Crvena jabuka - advent u Mostaru
Hercegovina.info

Koncertom 'Crvene jabuke' večeras je započeo zabavni program 'Adventa' u Mostaru. Unatoč hladnom vremenu brojni Mostarci došli su večeras na mostarsko Šetalište kako bi uživali u pravom predbožićnom ozračju. 

Osim uz dobre stare hitove legendarne sarajevske grupe, koji su razgalili srca i rasplesali posjetitelje, ugrijat su se prisutni mogli uz kuhano vino, slastice, fritule i brojne druge slastice.

Žera i bend su prisutne podsjetili na hitove poput 'Dirlija', To mi radi', 'Tvoga srca vrata', 'jazz.ba', 'Bježi kišo s prozora', 'Vjetar', a prisjetili su se i Kemala Montena uz pjesmu 'Nekako s proljeća' gdje je publika upalila svjetla na mobitelima, upaljače i drugo, te su uglas otpjevali i ovu pjesmu.

Koncerti na Šetnici organizirat će se sve do 2. siječnja. Tako će Mostarce u danima koji su pred nama zabavljati lokalni bendovi, kao što su 'Dobre vibracije', Rock School Teachers, Dario Šunjić & Party Band, grupe 'Brig', 'Gabriel', kao i večeri posvećena Đorđu Balaševiću i Oliveru Dragojeviću te Božićni koncert s Hrvatskom glazbom Mostar.

Posebna pažnja ove godine posvećena je najmlađima, koji su i večeras mogli uživati na klizalištu u Gradskom parku.

U novu godinu Mostarce će uvesti Indira Levak bivša pjevačica popularne grupe 'Colonia', a prvi dan nove godine rezerviran je za 'Dva i pol čovjeka' i Josipa Palametu.