Mostarska tvrtka primila umirovljenike na praksu

nsoft, umirovljenici, praksa
NSoft

Mostarska tvrtka NSoft na praksu je primila umirovljene inženjere koji će se u naredna dva tjedna upoznati sa Stark Solutions tvornicom i dati prijedloge za potencijalno unaprjeđenje njihovih procesa.

Iz navedene tvrtke kažu kako je odaziv bio dobar, te da izbor kandidata nije bio lagan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Moramo reći da izbor kandidata nimalo nije bio lagan i tijekom samog procesa selekcije smo naučili puno. Imali smo zadovoljstvo razgovarati s gigantima koji su pravili avione, školovali se po cijelom svijetu (u ono doba!), pisali knjige za fakultet strojarstva i ISO standarde, bili inspektori, sudski vještaci...", naveli su iz NSofta.

NSoft je još prošlog mjeseca objavio u kojem traži umirovljene inženjere za dvotjednu praksu. Oni će svaki dan po četiri sata, imati priliku upoznati se s procesima, izučavati nove tehnologije, družiti se s mladim kolegama i podijeliti s njima svoje priče, savjete i ideje.

Za to će im ova IT tvrtka osigurati prijevoz, značajnu novčanu naknadu, topli obrok, ali i priliku da se prisjete svoje mladosti i vide kako funkcionira moderna mostarska tvornica koja kreira proizvode za globalno tržište.