FOTO  Mostarci uživali uz žestoke ritmove na mostarskom 'Adventu'

Advent u Mostaru
hercegovina.info

Program mostarskog Adventa se odvija po rasporedu, te posjetitelji mogu vidjeti različite sadržaje, od plesa, glume pa sve do koncerata za malu i veliku raju.

U okviru programa spomenute manifestacije, sinoć su pred posjetiteljima svirali grupe 'Gabrijel', te Rock school teachers koji su kroz hladnu noć pružili žestoke ritmove za zagrijavanje.

Tako su se navedeni bendovi prisjetili uspješnica Josipe Lisac, Prljavog kazališta, Crvene jabuke, te drugih izvođača s ex-yu prostora, a zasvirali su se i strani hitovi bržeg ritma.

Već u nedjelju od 12 sati gradom će proći Djed mrazovi i mrazice dijeleći slatkiše najmlađima, ali i onim odraslima. U isto vrijeme na pozornici u šetalištu nastupit će KUD Rodoč, dok nakon njih od 13 sati nastupaju članice Plesnog studija 'Mo Stars'.

Božićni koncert Hrvatske glazbe Mostar je u nedjelju 19.12. od 19 sati, pod ravnanjem maestra Damira Bunoze, a nastupit će kvartet Hrvatske glazbe Mostar i solist Josip Aničić.

Vladan Đukanović će svirkom nastaviti dobru zabavu u nedjelju do kasno u noć, a već u ponedjeljak u podne svojim zabavnim programom će se predstaviti osnovne škole 'Ilija Jakovljević' i 'Bartol Kašić'.

Glazbeni vrtić Mostar će izvesti koncert s početkom u 18 sati, a Dario Šunjić i Party Band zaduženi su za dobru zabavu u večernjim satima (od 20 sati). Inače, kompletan program adventa možete pogledati ovdje.