MOSTARCI CIJELI DAN BEZ VODE "Kako ću okupati svoje dijete i napiti se vode na plus 40, tko je dozvolio HP Investingu da radi što ne može završiti?"

nestanak vode,ulica stjepana radića,vodovod mostar
Čitatelj

Stanari Ulice Stjepana Radića u Mostaru danas su cijeli dan bez vode. Po nesnosnoj vrućini, gdje se živa na termometru penjala do 40 stupnjeva, nisu u prilici napiti se vode, istuširati se, kuhati. Ogorčeni Mostarci obratili su se našoj redakciji. Kažu kako je zbog radova na puknuću cijevi došlo do kratkotrajne obustave, nakon čega je voda ponovno trebala biti puštena, no do toga nije došlo. Iz Vodovoda ih pak uvjeravaju da imaju vodu koju nemaju.

"Ulica Stjepana Radića bez vode je cijeli dan. Pozivali smo Civilnu zaštitu koja kaže kako nema ništa s tim. Na poziv prema Vodovodu Mostar dobili smo odgovor kako je tvrtka HP Investing koja izvodi radove nije danas odvrnula ventil do kraja. Nakon toga su iz Vodovoda izašli na teren da isti otvore, ali to očito nisu napravili kako treba", kaže za Hercegovina.info jedan od ogorčenih stanara navedene ulice.

"Moje pitanje na plus 40 je gdje ću okupati stariju osobu, svoje dijete, napiti se vode, kao i ostali stanari u zgradi na adresi Stjepana Radića 35. Postavljam pitanje nadležnima, tko je platio tvrtku HP Investing da radi nešto što nisu završiti. Kažu da je navodno pukla jedna cijev koju su oni izmijenili, i pustili vodu, te da će i sutra zbog radova napraviti neku obustavu. Nama je voda obustavljena cijeli dan", rekao nam je čitatelj.

Podsjetimo, iz Vodovoda Mostar jutros je stigla obavijest kako će zbog bog radova u ulicama Stjepana Radića i kralja Tomislava biti obustava u vodoopskrbi od 08:00 do 14:00 sati. U trenutku pisanja ovog teksta kazaljke pokazuju 22:20. Vode za stanare ulice Stjepana Radića još uvijek nema.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.