MOSTAR Zbog nedovršenih radova, rupa na cesti "aktivna" već pola godine

Rupa na cesti
Hercegovina.info

Rupe na cesti u gradu Mostaru nisu ništa novo. Jedna od onih "nezgodnih" nalazi se u Ulici kralja Tomislava. Naime, ova rupa "aktivna" je već gotovo pola godine. Razlog što se ista tu nalazi su radovi na spajanju vodovodne cijevi u obližnjem parku.

Obližnji parkić je uređen, ali sam prilaz parku nije, čemu svjedoči rupa na kolniku koja je nastala nakon izvođenja radova od strane J.P. Vodovod. Kako se može na fotografijama vidjeti, rupa nije problem samo za vozače, nego i za pješake, te se uskoro očekuje i intervencija nadležnih kako bi posao završili do kraja.

Rupa na cesti

S obzirom da je ista nema ni signalizaciju, za to su se pobrinuli građani. U posljednje vrijeme Mostarci su rupe označavali ratkapama i karijolama, a za ovu je dovoljan bio karton i crvena kemijska olovka.

Kako saznajemo, isto poduzeće je vršilo radove i na području prigradskog naselja Vojno gdje je prekopana cesta, ali nije asfaltiran prekopani dio. Tako su službenici Policijske uprave Mostar već evidentirali nekoliko prijava vozača zbog oštećenja vozila prelaskom preko navedene rupe.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.