MOSTAR Za vikend iscrtavanje parking prostora u dvije ulice

parking, parkiranje, komunalno
Hercegovina.info

JP Komunalno d.o.o. Mostar u skladu s Odlukom Gradskog Vijeća Grada Mostara o rješavanju mirujućeg prometa u užoj jezgri Grad Mostar te Naloga za izvođenje radova izdanog od strane Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara, vršit će pripremne radove za iscrtavanje horizontalneprometne signalizacije na parking prostorima u ulicama; Stjepana Radića (na potezu Stari tržni centar do kružnog toka te od kružnog toka do Hotel Mostar) i ulici Kneza Domagoja (na potezu Stara Kirurgija do Staklene banke).

Pripremni radovi bit će izvođeni 19.6.2021 godine (subota), a samo iscrtavanje parking prostora u navedenim ulicama će se vršiti u nedjelju 20.6.2021. godine u popodnevnim satima.

"Ovim putem obavještavamo sve građane navedenih ulica, kao i građene koji gravitiraju navedenim ulicama, a koji koriste postojeće parking prostore, da su dužni svoja vozila ukloniti sa navedenog lokaliteta, kako bi se radovi mogli izvoditi nesmetano, u protivnom bit ćemo prisiljeni parkirana vozila uklanjati uz asistenciju MUP-a HNŽ. U nadi da ćete poštivati navedeno obajveštenje, unaprijed se zahvaljujemo", priopćili su jutros iz Grada Mostara.