MOSTAR Ulica u središtu grada tri dana bez javne rasvjete, u Gradu Mostaru nisu imali pojma

Javna rasvjeta mrak mostar
Čitatelj / hercegovina.info

Stanarima Ulice kneza Domagoja u Mostaru se baš ne da. Nakon što mjesecima vode bitku sa zakopavanjem ilegalno raskopane rupe, posljednja tri dana ova ulica u centru Mostara je bez javne rasvjete.

"U ulici u kojoj se u samom središtu grada nalaze hotel, sjedišta političkih stranaka, javnih institucija, kazalište, ali i brojne ruševine, posljednja tri dana ne radi javna rasvjeta. Kao da smo u nekom getu", javio nam je čitatelj portala hercegovina.info.

Kako kaže, za održavanje javne rasvjete u ovoj ulici zadužen je Grad Mostar koji je za ovu svrhu angažirao privatnu tvrtku: "Prijavio sam kvar Gradu Mostaru nakon što se tri dana nije ništa dogodilo. Iz razgovora s djelatnicima sam shvatio da oni uopće nisu upoznati da ulica u centru grada već tri dana nema javnu rasvjetu. Ne mogu shvatiti da je to moguće u 21. stoljeću. Dok je tu bila jedna manja trgovina, u ovoj ulici su se često događale pljačke, a sumnjivi se likovi već godinama okupljaju u tzv. Staklenoj banci. Ovdje nije sigurno za našu djecu, starije pa i obične prolaznike", zaključio je čitatelj našeg portala.

Nedugo nakon objave teksta, čitatelj nam je javio kako je rasvjeta u navedenoj ulici proradila po brzom postupku.