MOSTAR Svečano promovirano 453 diplomanda FPMOZ-a

MOSTAR Svečano promovirano 453 diplomanda FPMOZ-a
Ilustracija

U Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače održana je dodjela diploma studentima koji su završili studij na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Diplome je primilo 453 diplomanda od čega su 143 magistra struke i 310 prvostupnika, stoji u obavijesti Sveućilišta u Mostaru.

U ime rektora SUM-a prof. dr. sc. Zorana Tomića obratio se prorektor za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom SUM-a prof. dr. sc. Zdenko Klepić koji je istaknuo kako je upravo ovaj fakultet najveća ustrojbena jedinica Sveučilišta, što predstavlja više od 20 posto studenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Mario Vasilj je kazao kako narod zna reći 'U mladosti zapni, u starosti pjevaj'. „Punina energije kojom obiluje mladost omogućuje vam veliki napor i velika postignuća, a da bi starost mogla pjevati i slaviti zadovoljstvo životom, uistinu je potrebno napraviti zdrave temelje svog budućeg rasta i vi to svojim studijem i činite“poručio je dekan Vasilj.