MOSTAR Obustava prometa zbog asfaltiranja

MOSTAR Obustava prometa zbog asfaltiranja
Hercegovina.info

J.P. Komunalno d.o.o Mostar će u skladu s Programom zajedničke komunalne potrošnje za 2021. godinu te Rješenja za privremenu regulaciju prometa broj: UPI-08/3-23-15724/21 od dana: 2.7.2021. godine Odjela za ekonomiju, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara, izvoditi pripremne i asfalterske radove kolničkog zastora na dijelu ulice Maršala Tita – na potezu Lučki most do Vučijakovića džamije (Šehitluci).

Radovi će biti započeti dana 6.7.2021. godine (utorak), a isti će trajati do 9.7.2021. godine (petak).

U navedenom razdoblju radovi će biti izvođeni u vremenu: 7 – 16 sati, te će za vrijeme izvođenja radova na ovom lokalitetu promet biti u potpunosti obustavljen, a isti će se preusmjeriti na alternativne pravce.

"Ovim putem obavještavamo sve građane navedene ulice, kao i građene koji gravitiraju navedenoj ulici, a koji koriste postojeće parking prostore, da su dužni svoja vozila ukloniti s navedenog lokaliteta, kako bi se radovi mogli izvoditi nesmetano, u protivnom bit ćemo prisiljeni parkirana vozila uklanjati uz asistenciju MUP-a HNŽ. U nadi da ćete poštivati navedenu obavijest, unaprijed se zahvaljujemo", priopćeno je iz Javnog poduzeća 'Komunalno'.