FOTO  Mostar: Nagrade učenicima generacije

MOSTAR Na prigodnoj svečanosti u zgradu federalnih institucija gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Murat Ćorić uručili su danas prigodne nagrade učenicima i učenicama generacije srednjih i osnovnih škola, kao i ravnateljima i ravnateljicama srednjih i osnovnih škola te predškolskih ustanova koji su otišli u mirovinu.

      Obraćajući se nazočnima gradonačelnik Bešlić je zahvalio učenicima učenicima na njihovom trudu kojeg su uložili tijekom svog obrazovanja, te profesorima i ravnateljima na požrtvovnosti i zalaganju koje su uložili tijekom svog rada obrazujući i odgajajući djecu i mlade ljude.

-Ovo je jedan mali znak pažnje prema vama, želimo da znate kako mislimo na vas i na ono što vi činite, da vas podržavamo i da smo uz vas-poručio je gradonačelnik Bešlić.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Gradskog vijeća Ćorić uz želju svim učenicima  da ostvare svoje snove koje su sanjali tijekom osnovne i srednje škole i da vrlo skoro dođu na mjesta gdje se nalazimo on i gradonačelnik, zamjene starije i realiziraju bolju budućnost

U ime nagrađenih učenika i učenica zahvalila se Ajla Mustafić, učenica Osnovne škole Zalik, a u ime umirovljenih ravnateljica i ravnatelja Mirjana Dujmović  te ravnateljica Jasna Rebac, u ime Centra za djecu s posebnim potrebama Los Rosales.

Učenicima i učenicima generacije uručene su knjige, a ravnateljicama i ravnateljima novčane nagrade. Ukupno je nagrađeno 24 učenika generacije i srednjih i osnovnih škola, 21 učenik i učenica iz srednjih škola.