MOSTAR Na dočeku 12 000 ljudi, sve proteklo mirno i bez ijednog incidenta

Ljudevit Marić
Hercegovina.info

Doček nove 2022. godine u koju je Mostarce uvela hrvatska glazbena zvijezda Indira Levak protekao je mirno, a policija nije zabilježila niti jedan incident, rekao je jutros na konferenciji za medije glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

"Novogodišnji doček koji je bio na gradskoj šetnici protekao je bez ikakvih problema. Policijska uprava Mostar nije zabilježila niti jedan incident. Policijski službenici su odradili posao po planu osiguranja", rekao je Marić koji je dodao:

"Po procjeni šefa osiguranja, odnosno zapovjednika Policijske stanice Centar bilo je oko 12 000 ljudi, na platou od Španjolskog trga, do Rondoa, prema Harlemu".

Posljednji dan 2021. godine protekao je mirno.

"Tijekom jučerašnjeg dana u Hercegovačko-neretvanskoj županiji je evidentirano pet prometnih nezgoda bez ozlijeđenih osoba i većih materijalnih šteta". 

"Što se tiče večerašnjeg programa. Od 20 sati do 2 sata će policijski službenici po operativnom  planu će osiguravati područje kao i prethodnu noć. Mislim kako će i večeras sve proći bez problema", zaključio je Marić u izjavi za medije.

Na večerašnjoj reprizi dočeka Nove godine Mostarce ponovno očekuje odlična zabava. Najprije će od 20 sati na pozornicu izađi grupa Dva i po Čo'eka, a od 22 sata za slavlje će se pobrinuti mladi mostarski glazbenik Josip Palameta.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.