FOTO  Mostarsko jutro nakon jakih udara vjetra

Vjetar
hercegovina.info

Jako nevrijeme koje je noćas pogodilo Hercegovinu, jutros je ostavilo i vidljivi trag. Oborena stabla, reklamni panoi te grane na cesti, prema trenutnim informacijama, jedina su materijalna šteta nakon jakih udara vjetra.

U nekoliko navrata intervenirali su i mostarski vatrogasci, a uglavnom se radilo o uklanjanju drveća s prometnica, i to u Ilićkoj ulici, zatim na M-17 kod restorana Borik te u naselju Semetovac. Vatrogasci su interventirali i u Čapljini. Točnije, stabla su se uklanjala u Čeljevu te Gabela Polju, navodi se iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne. U večernjim satima kiša se očekuje i u središnjoj i istočnoj Bosni, a na planinama snijeg. Vjetar umjeren s jakim udarima južni. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 6 do 11, a dnevna od 7 do 14 °C. Upaljeni je žuti meteoalarm (očekivana količina padalina od 20 do 40 l/m 2 . Jaki udari juga od 40 do 55 km/h).

Kako Mostar izgleda jutro nakon, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.