Minores treba vašu pomoć tijekom izvanrednog stanja!

BIH, istraživanja, Minores, pomoć, apel, umirovljenici, potrošačka košarica, poskupljenja, namirnice
Ilustracija/Arhiva

Organizacija Minores za pomoć beskućnicima, socijalno ugroženim osobama i mladima na području Mostara moli sve građane koji pripadaju dobnoj skupini od 18 do 40 godina da jedan dan u tjednu izdvoje za pomoć najpotrebitijima.

"Virus COVID 19 s kojim se trenutno bori cijeli svijet pogađa sve nas, bez obzira na naše socijalno, materijalno i drugo stanje. Ali trenutno najugroženija kategorija su UMIROVLJENICI i dobne skupine od 65 godina, posebno oni koji nemaju koga pozvati da im pomogne",  napisali su u molbi.

Dodaju kako je dovoljno prihvatiti jednu smjenu tjedno, od 2 do 3 sata i obaviti kupovinu za one koji to ne mogu sami te su se uz to naglasili građanima da racionalno kupuju u trgovinama.

"Još jednom molimo sve Vas i apeliramo na racionalnu kupovinu! Mi danas nismo našli 1kg brašna za dvoje staraca, a neki od Vas imaju cijelo malo skladište. Mislimo i na druge!"

Zamoli su sve one koji imaju članove obitelji koji pripadaju ugroženim kategorijama, i koje možete potencijalno ugroziti, da nam se ne javljate.
Morate misliti i na njih!