"MARIJINE RUKE" POMOGLE COVID BOLNICI Zahvaljujemo se medicinskim radnicima zbog žrtve koju podnose

Marijine ruke
Facebook

Humanitarna udruga "Marijine ruke" iz Međugorja koja pomaže potrebitima diljem Bosne i Hercegovine, danas je svoj doprinos dala i Klinici za infektivne bolesti Mostar, odnosno Covid bolnici. 

"Svakog dana svjedočimo sve većem broju zaraženih. I dok se mnogi od nas nekako bore s cjelokupnom situacijom, medicinsko osoblje u bolnicama se svaki dan suočava s velikim izazovima. Nitko od nas nije bio pripremljen za ovu situaciju, pa tako ni oni nisu mogli slutiti što ih sve čeka. Enormno povećanje broja zaraženih i povećanje osoba kojima je potrebna medicinska njega dovelo je do nedostatka osnovnih resursa u bolnicama.Drago nam je što imamo tu privilegiju biti posrednici dobrih djela, stoga smo uspješno riješili nedostatak posteljine u Covid bolnici u Mostaru donacijom 100 komada jastučnica, i 200 komada plahta."

Ističu kako je bolnici potrebna dodatna pomoć.

"Ovo na žalost nije jedini problem i nedostatak u bolnici, stoga pozivamo sve ljude dobre volje koji imaju želju pomoći na bilo koji način da se priključe i daju svoj doprinos. Nema veće sreće, a ni veće nagrade nego pomoći drugome i na taj način ostaviti trag u njegovom životu. Ako ipak ne pronalazite način na koji možete pomoći, uputite svoju molitvu za ljude u potrebi. Čuvajte sebe i svoje bliske ljude, ne uzimajte ih zdravo za gotovo. Oni su najveće blago koje ćete u životu steći. Posebno se zahvaljujemo osoblju Covid bolnice u Mostaru, kao i svim medicinskim radnicima šire, zbog velike žrtve koju podnose tijekom pandemije, ali i inače". poručili su iz ove humanitarne udruge.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.