FOTO  Kreće božićna bajka u Mostaru

Zimski grad Mostar Advent
Hercegovina.info

Kreće božićna idila u gradu na Neretvi. Mostarsko Šetalište u bajkovitom izdanju ponudit će u svojim kućicama, svim posjetiteljima prigodne božićne poklone, šarene ukrase, unikatne suvenire, raznovrsnu ugostiteljsku/gastro ponudu te zanimljive kulturno-glazbene programe.

"Zagrijte se kuhanim vinom uz zavodljive mirise, blagdanske tradicionalne kuhinje u Gastro kutku. Mnoštvo dobre zabave, pregršt događanja, glazbe, dječjeg programa te blagdanskog ozračja, izmamit će nam zasigurno osmijehe na licu, u ovome turbulentnom vremenu", kazali su iz Grada.

Pravom predblagdanskom ugođaju, ovih dana pridonijet će i prigodna glazba, koja će se svakodnevno emitirati putem razglasa na Šetnici.

Mostarsku adventsku idilu će dodatno upotpuniti, otvaranje klizališta u parku za najmlađe, ali i starije, željne avanture na ledu.

Park Zrinjevac će imati jedan poseban izgled u vrijeme Adventa, uz čaroliju šarenih lampica, koje će stvoriti jedan topao ugođaj.

"Ovo je vrijeme nade, ljubavi, iščekivanja i dobrih želja, stoga vas pozivamo da se družimo, ali i da se zajedno odgovornim ponašanjem brinemo jedni o drugima", poručili su iz Grada Mostara.