JA TE BASNOM BRANIM Parking na Vijeću, hoće li nam tigrovi ispričati Pinokia?

MO Parking kazne
Hercegovina.info

Gradsko vijeće Mostara zasjeda u četvrtak s početkom u 10 sati, a peta točka dnevnog reda je stanje u gradskom poduzeću za parking. Kada je u pitanju stanje u tom poduzeću gradonačelnik Mostara Mario Kordić na zadnjoj sjednici branio je direktora Ivana Barbarića pričom o magarcu i tigru, a ostaje nam za vidjeti što su pripremili za sjednicu koja slijedi. Mnogi očekuju da bi mogli sada konačno nešto čuti i o Pinokiu. 

Podsjetimo, stanje u Mostar Parkingu kulminiralo je još prije blagdana, a potpuni kolaps sustava nazivan je 'nadogradnjom'. U međuvremenu se saznalo da je direktor sebi i prvim suradnicima propisao povlašten status, koji ih oslobađa plaćanja, a predviđen je samo policiji i vatrogascima. U međuvremenu su direktnim sporazumom angažirali tvrtku Lanaco iz Banja Luke, koja spašava sustav, a moru građana naplatili kazne, iako imaju već plaćene godišnje. Brojni Mostarci o svemu su pisali i na društvenim mrežama. 

U odgovornost direktora za novonastalo stanje se ne ulazi, zato jer je tako odlučio gradonačelnik. Što će biti na vijeću i koje će se bajke slušati, ostaje vidjeti.