HNŽ Ministarstvo objavilo dobitnike stipendija i subvencija za smještaj u studentske domove

Studenti stipendije
hercegovina.info

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a objavilo je odluku o dodjeli stipendija i subvencija za studentske domove za akademsku 2020./2021. godinu. Stipendije je tako dobilo 790 studenata, dok je subvencije za smještaj u studentske domove ostvarilo 23 studenta.

Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju ili subvenciju dužni su pristupiti svom profilu na linku stipendije.monkshnk.gov.ba, preuzeti ugovor, isti isprintati u tri primjerka i kao ugovorna strana potpisati vlastoručno kao na osobnoj iskaznici. Ugovore je obvezno dostaviti u zatvorenoj koverti s naznačenim imenom i prezimenom u zgradu Vlade HNŽ-a na adresi: Stjepana Radića 3/III do četvrtka, 28.1.2021. godine do 14:00 sati.

Dobitnike stipendija možete provjeriti ovdje!

Studenti koji uz prijavu nisu dostavili podatke o računu iz banke, obavezni su isti dostaviti s ugovorom.

Iz istog zajedničkog domaćinstva samo jedan student može biti korisnik stipendije, ili subvencije smještaja u studentske domove.

Studenti koji su potpisali s Ministarstvom ugovor o dodjeli stipendije/subvencije smještaja u studentski dom u nekoj od prethodnih godina, a prijavili su se na ovogodišnji natječaj, nisu objavljeni na Odluci o dobitnicima nego nastavljaju primati stipendiju/subvenciju u skladu s ranije potpisanim ugovorom.

Studenti koji ne budu u mogućnosti do naznačenog datuma i vremena dostaviti potpisane ugovore bit će naknadno uvršteni za isplatu. Studenti koji su eventualno zaboravili pristupnu šifru profila istu mogu vratiti pomoću utvrđene procedure i korištene email adrese.