Gradska uprava Mostara i osiguravajuća kuća Hercegovina darivali 30 socijalno ugroženih obitelji

U povodu predstojećeg blagdana Božića, već petu godinu za redom, Gradska uprava Mostara i osiguravajuća kuća Hercegovina osiguranje Mostar tradicionalno su u Centru za socijalni rad s novčanim potporama darivali 30 socijalno ugroženih obitelji.

Novčanu potporu u visini od po 150 KM su im uručili mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić i generalni direktor Hercegovina osiguranja Bruno Krtalić, te Zora Dujmović, ravnateljica Centra za socijalni rad. Gradonačelnik Bešlić je tom prigodom kazao kako ovim činom Grad nastoji pružiti potporu dijelu socijalno ugroženih obitelji prigodom proslave velikih vjerskih blagdana, kao što je to sada za Božić kojeg će proslaviti pravoslavni vjernici.

Bešlić je čestitajući proteklu Novu godinu i nadolazeći Božić zahvalio "Hercegovina osiguranju" na sudjelovanju u projektu pružanja pomoći socijalno ugroženim obiteljima pred vjerske velike blagdane, unatoč činjenici što je kriza kako u Gradu tako i u cijeloj zemlji, napose gospodarstvu. Direktor Krtalić je također čestitao Božić i poželio sve najbolje u Novoj 2010. godini te obećao kako će unatoč teškoj gospodarskoj situaciji, koja nije mimoišla ni njih, i dalje zajedno s gradonačelnikom Bešlićem i gradskom upravom nastaviti ovu lijepu tradiciju.