Elektroprivreda izdvaja više od 11 tisuća maraka za cvijeće i bilje zgrade na Rondou

Elektroprivreda maslina
hercegovina.info

JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar izdvojila je 11.470,44 maraka za hortikulturno uređenje poslovne zgrade na Rondou. Ugovor je 25. siječnja 2021. godine na 12 mjeseci potpisan s tvrtkom Vrt d.o.o. koja će tako biti zadužena za uređenje najnovije zgrade u vlasništvu ovog javnog poduzeća. 

I dok u Mostaru gledamo gašenje nekadašnjih poslovnih giganata, štrajkove djelatnika javnih poduzeća, prosvjede i borbu za prava zdravstvenih djelatnika - u ovom javnom poduzeću čini se sve, doslovno, cvjeta, suprotno onoj 'ne cvjeta cvijeće u naše preduzeće'. Zanimljivo, oko zgrade gdje je planirano hortikulturalno uređenje sve je većinom zabetornirano, a zemljišta je sasvim malo.

Uz cvijeće, Elektroprivreda HZ HB nedavno je raspisala javni oglas za prijem preko šezdesetak djelatnika i više od 20 vježbenika u Mostaru, Prozor-Rami, Čapljini, Grudama, Jajcu, Neumu, Čitluku, Širokom Brijegu, Livnu, Drvaru, Orašju, Ljubuškom, Kupresu i Usori. 

Traže se referenti, službenici za internu i vanjsku komunikaciju, nadzor, knjigovođe. Opći uvjeti su da je osoba državljanin BiH, da ima navršenih 18 godina života, da zdravstveno stanje i psihofizičke sposobnosti odgovaraju uvjetima ranog mjesta. Što se sve traži pogledajte ovdje.

Uz to u Gradsko vijeće poslala je četiri vijećnika. Pa bi se reklo da cvjeta cvijeće u hrvatsko elektroprivredno poduzeće.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.