"DRIVE VIEW" IZLOŽBA Pogledajte radove iz automobila uz kavu i osvježenje

Los Rosales
Media.ba

Umjetnička izložba „drive view“ u Centru "Los Rosales" u petak 8. svibnja od 11:00 do 13:00.

Radin d.o.o. zajedno s Centrom za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales" i "Lonato Lunchroom" ovog petka 8. svibnja organizira umjetničku izložbu koja će se održati u krugu Centra „Los Rosales“ u Južnom Logoru.

Izloženi radovi djela su djece i mladih, učenika i korisnika Centra "Los Rosales".

"To je zaista posebna izložba. Bit će je moguće vidjeti iz automobila, poštujući sve zaštitne mjere uvedene zbog pandemije. Zato je nazivamo izložba „to go“, ali i zato što smo za sve posjetitelje pripremili eksponate, kavu i osvježenje koje će moći kupiti za ponijeti", priopćeno je iz Los Rosalesa.

Dugo smo bili u svojim kućama prateći sve događaje. Umreženi, ali izolirani. Cilj ove izložbe je darovati ljudima jedan stvarni događaj, živo zajedništvo koje nam toliko nedostaje u ovom vremenu, ali i da podržimo umjetnost i rad osoba s invaliditetom.

"Dođite da se družimo poštujući "socijalnu distancu" i na taj način pružimo podršku osobama s invaliditetom. Pokažimo još jednom da smo uz njih i da zajedno pridonosimo socijalnoj inkluziji svih. Gradimo društvo jednakih mogućnosti."